SAMO PET GODINA ROBIJE ZA OBLJUBU DJEVOJČICE!

Vrhovni sud Republike Srpske potvrdio je presudu Okružnog suda u Prijedoru kojom je B.B. (30) iz Kozarske Dubice osuđen na pet godina za obljubu učenice osnovne škole.

Kako saznaju “Nezavisne”, napasnik je, u to vrijeme četrnaestogodišnju djevojčicu iskoristio u proljeće 2014. godine,  a prethodno joj se udvarao.

“Poklanjao joj je čokoladu i cvijeće, čime je stekao njeno povjerenje, pa je s njom ‘ugovorio sastanak’, tvrdeći da imaju nešto ozbiljno pričati”, piše u presudi koja je u posjedu “Nezavisnih”.

Kako se dodaje, krajem maja 2014. godine došao je po učenicu ispred osnovne škole koju je pohađala, te ju je vozilom odvezao u jedno mjesto na području Kozarske Dubice, gdje je s nje skinuo odjeću i obljubio je.

“Potom je rekao da nikome ništa ne smije pričati, te je vratio pred školu”, navodi se u presudi.

Dubičanina je Okružni sud u Prijedoru osudio na pet godina zatvora, a zatim su se na tu presudu žalili i njegov advokat i postupajući tužilac.

“Žalbe odbrane i okružnog javnog tužioca su odbačene, a presuda Okružnog suda u Prijedoru potvrđena”, kazali su za “Nezavisne” iz Vrhovnog suda RS.

Optužnica u ovom predmetu podignuta je u maju prošle godine. Rješenjem sudije za prethodno saslušanje Okružnog suda u Prijedoru, potvrđena je nekoliko sedmica kasnije.

“Optuženi je u prisustvu branioca izjasnio se da nije kriv po navodima optužnice”, otkriva izvor “Nezavisnih”.

Glavni pretres u ovom predmetu okončan je sredinom decembra prošle godine, a javnost je bila isključena. Okružni tužilac tada je ostao kod optužnice, pozivajući se na izvedene dokaze.

Kako saznajemo, u dokaze su, uz materijalne, uvršteni i iskaz djevojčice, ali i saslušanja svjedoka i vještaka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79