Samo u BiH: Bračni par sebe sahranjuje i traže kome će ostaviti imovinu

Najpoznatiji bračni par iz Posavine, Dragica (69) i Dragan (65) iz derventskog sela Pojezina, ponovo je dospio u žižu javnosti, pišu Novosti.

Naime, oni su prije tri godine sebe ispratili na “onaj svijet” a potom, za 40 dana, “vaskrsli”. Pred više od 250 “zvanica” veselili su se na svom posljednjem ispraćaju pa su i kolo poveli.

Ovaj par nema zajedničke djece pa su se odlučili da naprave konkurs kako bi izabrali svoje nasljednike. Od postavljanja konkursa na društene mreže, kako kažu, telefoni su im se usijali.

“Pošto nemamo zajedničke djece, tražimo ko će nakon naše smrti naslijediti imanje. Za nepuna dva dana, javilo se gotovo 20 porodica kandidata. Javljaju se iz Dervente, Petrova, Doboja, Modriče, Banja Luke i sa drugih strana. Čak iz Hrvatske, tačnije iz Makarske odakle se javio zainteresovani par”, pričaju Dragica i Dragan.

“Svi oni koji se jave biće u konkurenciji sa realnim šansama da ga, na veselju u julu naredne godine, izaberemo i zvanično proglasimo za nasljednike našeg lijepog imanja, kuće sa pomoćnim objektima, 30 dunuma zemlje, dva automobila”, najavljuje Drago, dodajući da u obzir dolaze ljudi svih nacionalnosti, “čak i Kinezi”.

Ostatak priče o Marićima i telefon na koji se možete javiti ako želite nasljedstvo možete pročitati na ovom LINKU.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79