Samo u BiH: Golfom dva preticao kolonu pod policijskom pratnjom

Policijski službenici Policijske stanice Sokolac su, pregledom video nadzora, identifikovali putnički automobil i vozača koji je dana 11. jula, u Ulici Gruje Novakovića u Sokocu, izvršio radnju preticanja kolone vozila koja se nalazila pod policijskom pratnjom.

Licu M.N. iz Sokoca oduzeto je vozilo marke „Volkswagen“, tip „Golf2“, na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske oznake.

Navedeni će biti sankcionisan u skladu sa Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH, dok će nadležnom tužilaštvu protiv istog biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Posebni slučajevi falsifikovanja“.

U toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirana su tri krivična djela, registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira, a nije se dogodila nijedna saobraćajna nezgoda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79