Samo u BiH: Vozač urinirao u gradskom autobusu (FOTO)

Nedavno je iz Mostar busa poručeno kako se epidemiološke mjere koje su propisane ne mogu do kraja ispoštvati, pa očito ne mogu ni vlastite vozače spriječiti da uriniraju ”po firmi”

“Autobus u 17:25 stao nedaleko od pasarele u Zaliku (Mostar), nasred ulice. Prazan autobus vozač ustaje sa svog mjesta i ide prema zadnjim vratima, zatim vrši nuždu u autobusu”, napisala je jedna čitateljica portala Bljesak.info, koja je u to vrijeme prolazila u blizini sa svojim djetetom, uz fotografije muškarca koji urinira pred zadnjim vratima autobusa.

Podsjetimo, nedavno je iz Mostar busa poručeno kako se epidemiološke mjere koje su propisane ne mogu do kraja ispoštvati, pa očito ne mogu ni vlastite vozače spriječiti da uriniraju ”po firmi”.

”Autobusi se dezinficiraju redovno, svakodnevno”, kazao je nedavno Damir Marić, direktor Mostar busa u razgovoru za Bljesak.info.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79