Sanja Vulić šokirala izjavom: Stabla ispred Suda BiH su posječena jer se spremao atentat na Dodika

Sanja Vulić šokirala izjavom: Stabla ispred Suda BiH su posječena jer se spremao atentat na Dodika


Šefica Kluba poslanika SNSD-a u Parlamentu BiH, Sanja Vulić, izjavila je da su se sada potvrdile njene tvrdnje o pripremi atentata na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, što je, kako kaže, ranije najavila, ali su sarajevski mediji te tvrdnje ismijavali.

Vulić je istaknula da nije iznenađena što izjave političara iz Republike Srpske često postaju predmet ruganja u Sarajevu.

“Јoš u februaru sam upozoravala da iz krugova Ambasade SAD u BiH imamo informaciju da se sprema atentat na predsjednika Dodika. Postavljala sam pitanje zašto su stabla ovdje /pred kompleksom pravosudnih institucija/ posječena. Tada smo imali razne natpise iz Sarajeva, da sam blesava, luda, da se ulizujem i tome slično”, izjavila je Vulić.

Postavila je pitanje gdje je izvinjenje medija iz FBiH, sada kada su se pojavile potvrđene informacije da je Obavještajno-sigurnosna agencija, u saradnji s određenim stranim ambasadama, planirala atentat na Dodika.

“Ne tražim ja izvinjenje, ali sam jako zahvalna Srbiji i njenim službama što smo uspjeli sačuvati lidera da je među živima, a ne na onom svijetu, što je bio cilj određenih ambasada, koje su htjele da im on bude poslušnik, što nikada neće biti”, zaključila je Vulić.

Da podjsetimo, Sanja Vulić se proslavila izjavom da Milorad Dodik za nju nije Tito nego Bog.

A, kao što vidimo, i dan danas “briljira” sa svakim svojim javnim nastupom.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija