Saobraćaj na Vranduku potpuno blokiran!

Saobraćajna nesreća oko 10 sati dogodila se u tunelu Vranduk II zbog čega je na snazi totalna obustava saobraćaja. Saobraćaj se odvija alternativnim putem Zenica – Tetovo – Banlozi – Vranduk – Nemila.

U MUP-u ZDK nemaju informacija o povrijeđenim osobama.

Prema informacijama sa terena, kamion je udario u konstrukciju koja se nalazila u tunelu. Ista se koristi za izvođenje radova prenosi Hayat.

Tokom dana u tunelu Vranduk II saobraća se jednom trakom naizmjenično, a zbog povremeno pojačanog prometa vozila moguće je formiranje dužih kolona u oba smjera. U noćnim satima u intervalima od 00:30 do 01:30 sati, od 02 do 03:30 sati i od 04 do 05:30 sati, dolazi do obustave saobraćaja. Na obilaznici kroz naselje Tetovo (R-445 Nemila-Tetovo-Zenica) zabranjen je saobraćaj za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79