Saobraćajna nesreća u Zenici: Jedna osoba teško povrijeđena

Dana 16. aprila 2024. godine, u 19:00 sati, u mjestu Gornji Čajdraš, u Gradu Zenici, zabilježena je saobraćajna nezgoda.

Saobračajna nezgoda je uključila dva putnička motorna vozila: “VW Polo”, kojim je upravljala J.S., rođena 1961. godine, i “Ford”, kojim je upravljao K.M., obojica iz Zenice.

U ovoj nesreći, putnici u vozilu “VW Polo”, J.H., rođen 1955. godine iz Zenice, i B.M., rođena 1968. godine iz Sarajeva, te putnica u vozilu “Ford”, K.S., rođena 1977. godine iz Zenice, pretrpjeli su tjelesne povrede.

Svi su prevezeni u Kantonalnu bolnicu Zenica radi medicinske obrade. B.M. je dijagnosticirana s teškim tjelesnim povredama, dok su ostali putnici zadobili lakše ozljede.

Policija je odmah intervenirala na mjestu nesreće, te je izvršen očevid od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, uz asistenciju dežurnog tužitelja.

U istom vremenskom razdoblju na području Zeničko-dobojskog kantona zabilježeno je još deset saobraćajnih nezgoda.

Tri osobe su zadobile lakše tjelesne povrede, dok su vozila pretrpjela materijalnu štetu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79