Sarajevo: Kod Damira pronašli džoint, on napao policajku pa pokušao pobjeći

Patrola Policijske uprave Novi Grad Sarajevo uspjela je savladati Damira Šakića, koji je, nakon što je kod njega pronađena marihuana, napao policajku nanijevši joj povrede.

U ulici Nurije Pozderca patrola je jučer u 2:35 sati zaustavila Peugeot (J72-K-893) kojim je upravljao Damir Šakić (42) iz Sarajeva. Kod njega je prilikom pretresa pronađena ručno spravljena cigareta sa suhom zeljastom materijom koja asocira na opojnu marihuanu.

Šakić je tokom intervecije fizički napao policajku, a potom je pokušao pobjeći, u čemu su ga policajci sriječili, piše Avaz.

Povrijeđenoj policajki pomoć je ukazana u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš”, gdje su ljekari konstatirali da je zadobila lakše tjelesne povrede.

Vozač je lišen slobode, a nakon što je završena kriminalistička obrada, Šakić je otpušten iz službenih prostorija, a protiv njega će biti dostavljen izvještaj Kantonalnom tužilaštvu zbog počinjenih krivičnih djela.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79