Sarajevo nakon novogodišnje proslave očišćeno za 90 minuta?!

Sarajevsko kantonalno preduzeče “RAD” objavilo je video kako su se čistile glavne ulice nakon dočeka nove godine. “Svega 90 minuta je bilo potrebno radnicima Preduzeća RAD da ručno i mašinski očiste, isprazne posude za otpad i operu cijelu površinu Titove ulice na kojoj je organizovan doček nove godine”, naveli su iz KJKP RAD.

Prema procjeni policije i organizatora, u sarajevskoj Titovoj ulici dočeku Nove 2024. godine prisustvovalo je blizu 27.000 osoba.

“Javni doček Nove godine je protekao bez ijednog incidenta. I pored činjenice da je Titova ulica specifičan prostor i jedan od najzahtjevnijih lokacija za ovakve događaje, ne samo u Sarajevu nego cijeloj Bosni i Hercegovini, možda i regiji, organizatori su u potpunosti osigurali vrhunski spektakl” – saopćio je Kenan Musić, producent programa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79