“Sarajevo taxi” upozorava klijente: Ne sjedajte pored vozača

Ulice Sarajeva su puste, a članovi udruženja “Sarajevo Taxi” preduzimaju sve mjere kako bi zaštitili sebe i putnike za vrijeme pandemije koronavirusa.

– Da bi zaštitili sebe i druge, molimo naše cijenjene klijente da tokom vožnje koriste stražnje sjedište i da ne sjedaju pored vozača – navode iz udruženja “Sarajevo Taxi”.

Ističu da se njihova vozila više puta dnevno dezinficiraju.

– Apeliramo i na sve vozače da koriste maske, te molimo i putnike koji sumnjaju na infekciju koronavirusa da urade isto – saopćili su iz udruženja “Sarajevo Taxi”.

Građanima koji žele pozvati taksi preporučuju korištenje aplikacije “mojTaxi”.

– Ukoliko koristite aplikaciju onda možemo evidentirati tačno ko je koga vozio u koje vrijeme i na taj način, u slučaje zaraze brzo izolirati eventualno zaražene virusom. Također, putem “mojTaxi” aplikacije u 150 vozila “Sarajevo Taxi” je osigurano plaćanje karticom kroz aplikaciju tako da ne morate doticati novac i eventualno riskirati infekciju virusom putem kontakta s novčanicama – poručuju iz udruženja “Sarajevo Taxi”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79