Sarajevska operska primadona “Bakiru Izetbegoviću u lice”: Čija li će mati zaplakati na kraju balade, vidjeće se, niko se od laži nije udavio pa mislite da nećete ni Vi!

Margit Tomik-Levy, primadona opere sarajevskog Narodnog pozorišta u penziji, uputila je putem Facebooka otvoreno pismo Bakiru Izetbegoviću nakon vjenčanja njegove kćerke Jasmine Izetbegović koje je izazvalo pažnju javnosti, ali naišlo i na žestoke krtike koje je uputila i sarajevska primadona.

Njenu objavu prenosimo u cjelosti:

-Pristojno bi bilo da vam čestitam i zaželim lep život mladencima a vama i vašoj ženi (kakvu ste zaslužili, takvu ste i dobili), brojno potomstvo. No, u civiliziranom svetu, u svetu vernika u Boga, lažovima se ništa ne sme čestitati. Vi ste lažov, veliki i opasni lažov. Kukali ste na svim TV da ste ostali bez posla, da morate na Biro, da ste siromašan Predsednik. Došlo nam je, nama “bogatim” biračima, da skupljamo lovu po društvenim mrežama, da vam pomognemo. Mi, birači smo, naravno vašom zaslugom i zaslugom vaše razbojničke kamarile, puni kao brod. Imamo love za frtalj hleba i pola mleka dnevno. Ko nam je kriv što nismo involvirani u SDA hobotnicu pa da i mi budemo “siromašni” kao vi.

I gla čuda, predsednik koji laže svoj narod napravi holivudsku svadbu svojoj jedinici…. Otkud vam pare za toliki bes? Da vam Asim nije poplaćao sve troškove u znak zahvalnosti što ste običnim gulamferima omogućili da postanu multimilioneri? Birači imaju pravo da to znaju… Vama laganje dođe kao hobi. U Mostaru ste pred TV kamerama izjavili da vam je žena doktorirala u Zagrebu a u isto vreme je ona, također pred kamerama izjavila da ništa nije polagala u Zagrebu, sve joj je neki “Asim” sriktao u Sarajevu. Ko laže, ona ili vi. Narod (izuzev SDA bolesnika) je uveren da lažete obadvoje.

U aprilu ste narod smirivali, zbog opasnog nezadovoljstva građana što Vlada vašeg posilnog lopova Fadila nije nabavila vakcine da zaštiti građane od ozbiljne opasnosti po život, izjavom da garantujete životom da će 2 miliona vakcina stići u BiH početkom juna meseca. I, šta bi sa njima Bakire? Gde je zapelo? Vaše vakcine ne stigoše do dana današnjeg… Niko se od laži nije udavio pa mislite da nećete ni vi. Čuda se dešavaju, vodite o tom računa kad se zagrcnete.

Imala sam nameru pisati knjigu “Sve laži Izetbegovića”, skupila sam gomilu lažnih izjava vas i vaše familije, ali nisam posao završila iz zdravstvenih razloga – toliko je sve pogano da sam svaki čas trčala da povraćam. Od nameštanja radnih mesta, prodaje radnih mesta, pozicioniranja članova familije, dilova sa dušmanima BiH, potkupljivanju birača, krađe glasova, prodaje Mostara a po svoj prilici i BiH… U crno ste zavili sve građane BiH računajući i svoj narod. Čija li će mati zaplakati na kraju balade, videće se. Boga ima. Da je kao zrno graška, nije važno – ima ga. Bog vraća prema zaslugama. Neretko i u drugom – trećem kolenu. Ali vraća, SVETE KNJIGE nas uče, poručila je Tomik-Levy.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79