Sarajevska policija kaznila Semira sa 400 KM jer je skupocjenim Mercedesom ometao javni red i mir

Sarajevski biznismen Semir Kozić mora platiti kaznu od 400 KM jer je skupocjenim Mercedesom ometao javni red i mir.

Semir Kozić inače sarajevski biznismen i vlasnik kompanije Bromotio posjeduje luksuznog Mercedesa koji košta preko 330.000 KM. Riječ je o vozilu Mercedes AMG GTR koji posjeduje motor 4.0 i 633 konjske snage.

Međutim dana 16.2.2024. godine, sarajevski biznismen kažnjen je sa 400 KM kazne od strane MUP-a Kantona Sarajevo Stari Grad piše Crna-Hronika.

Kako stoji u prekršajnom nalogu, u ulici Zelenih Beretki u 15:000h u petak vozač skupocjenog Mercedesa remetio je javni red i mir bukom motora vozila koji je vozio, pri tome izazivajući negodovanje i komentarisanje prolaznika koji su prilazili policajki sa rečenicama: ” Vidite li, čujete li taj strašan zvuk”.

Semir Kozić kažnjen je po članu 8 st.4. tačka C. u iznosu od 400 KM. Vlasnik skupocjenog Mercedesa odlučio je zatražiti sudsko odlučivanje po ovom pitanju.

@crnahronikainfoSarajevska policija kaznila Semira sa 400 KM jer je skupocjenim Mercedesom ometao javni red i mir Sarajevski biznismen Semir Kozić mora platiti kaznu od 400 KM jer je skupocjenim Mercedesom ometao javni red i mir. Semir Kozić inače sarajevski biznismen i vlasnik kompanije Bromotio posjeduje luksuznog Mercedesa koji košta preko 330.000 KM. Riječ je o vozilu Mercedes AMG GTR koji posjeduje motor 4.0 i 633 konjske snage. Međutim dana 16.2.2024. godine, sarajevski biznismen kažnjen je sa 400 KM kazne od strane MUP-a Kantona Sarajevo Stari Grad piše Crna-Hronika. Kako stoji u prekršajnom nalogu, u ulici Zelenih Beretki u 15:000h u petak vozač skupocjenog Mercedesa remetio je javni red i mir bukom motora vozila koji je vozio, pri tome izazivajući negodovanje i komentarisanje prolaznika koji su prilazili policajki sa rečenicama: ” Vidite li, čujete li taj strašan zvuk”. Semir Kozić kažnjen je po članu 8 st.4. tačka C. u iznosu od 400 KM. Vlasnik skupocjenog Mercedesa odlučio je zatražiti sudsko odlučivanje po ovom pitanju.

♬ original sound – CRNA Hronika

(VIDEO) Šef u BiH, poklonio automobil svom radniku!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79