Sarajevska policija lišila slobode dilere i lopove

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevu predhodnog dana imali su pune ruke posla.

Tako su jučer u noći, 30 minuta iza ponoći, na Ilidži lišili slobode Z. V. iz Sarajeva zbog ugrožavanja sigurnosti i oštećenja tuđe stvari, Nakon završene kriminalističke obrade uhapšeni je otpušten iz službenih prostorija PU Ilidža.

Pripadnici Policijske stanice Dobrinja jučer su u 23:30 sati priveli D. M. zbog oštećenja tuđe stvari, a na licu mjesta je obavljen uviđaj. Slobode lišeni je predat u prostorije za zadržavanje MUP-a Kantona Sarajevo.

Zbog posjedovanja i omogućavanja uživanja opojnih droga, pripadnici Policijske uprave Centar jučer su u 1:45 sati u noći lišili su slobode H. B. iz Sarajeva. I on je kriminalističke obrade pušten na slobodu.

I na Dobrinji su policajci lišili slobode A. A. iz Sarajeva zbog posjedovanja i omogućavanja uživanja opojne droge. Nakon hapšenja u 18 sati, predat je u prostorije za zadržavanje MUP-a Kantona Sarajevo.

Pripadnici Policijske uprave Stari grad Sarajevo u 22:45 sati priveli su D. E. iz Sarajeva zbog pokušaja izvršenja krivičnog djela teška krađa. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a slobode lišena osoba je predata u prostorije za zadržavanje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79