Sarajevski muzičar se povjerio prijatelju: “Znam osobu koja je pucala na mene”

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kanton Sarajevo saopćeno je da je u 00:20 sati u noći sa utorka na srijedu, ispaljen hitac, koji je oštetio automobil Golf Plus, kao i da nije bilo povrijeđenih.

Pekar zapalio reketašu skupocijeni Audi u Tuzli?

Kako se nezvanično moglo saznati u pucnjavi koja se dogodila u Latičkoj ulici, u sarajevskom naselju Stup, meta bio muzičar Danijel Dado Džafić s kojim je u momentu pucnjave bila trudna supruga.

Iz MUP-a KS nisu mogli potvrditi da je riječ o muzičaru Danijelu Dadi Džafiću. 

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kanton Sarajevo saopćeno je da je u 00:20 sati u noći sa utorka na srijedu, ispaljen hitac, koji je oštetio automobil Golf Plus, kao i da nije bilo povrijeđenih.

Kako se nezvanično moglo saznati u pucnjavi koja se dogodila u Latičkoj ulici, u sarajevskom naselju Stup, meta bio muzičar Danijel Dado Džafić s kojim je u momentu pucnjave bila trudna supruga.

Iz MUP-a KS nisu mogli potvrditi da je riječ o muzičaru Danijelu Dadi Džafiću. “Nastavlja se rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela”, naveli su za Radiosarajevo.ba iz MUP-a KS.

Pucano na muzičara Dadu Džafića i njegovu trudnu suprugu

Izvor blizak Džafiću je kazao za portal Radiosarajevo.ba da Dado sumnja je na njega pucao Astrit Fetoshi, državljanin Srbije, koji se nalazi ilegalno u Albaniji.

Za Fetoshijem je raspisana i međunarodna potjernica, dodaje.

Ista osoba nam je navela i to da se Fetoshi dovodi i u vezu s paljevinom Džafićevog vozila marke Audi SQ7.

Podsjetimo da se tada Džafić obratio videoporukom u aprilu, u kojoj je nudio 20.000 KM za informaciju o počiniocima paljevine.

Lov na piromane: Muzičar nudi 20.000 KM za informaciju ko mu je zapalio Audi

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79