Sarajevski vatrogasci sutra putuju u Tursku kako bi pomogli u gašenju požara

Načelnik općine Ilidža Nermin Muzur sa saradnicima je danas obišao Vatrogasno društvo Ilidža uoči odlaska šest vatrogasaca u Tursku kako bi pomogli u gašenju požara koji su aktivni u toj zemlji proteklih dana.

“Ovom prilikom obišli smo njihove prostorije i pokazali su nam svoju opremu i informisali o dosadašnjim aktivnostima koje kontinuirano realiziraju na području općine Ilidža, ali i u drugim općinama. Ponosni smo što imamo ovako hrabre ljudi koji odgovore na svaki poziv i uvijek su na raspolaganju našim građanima. Istakli su da su zaista sretni i ponosni što predstavljaju našu lokalnu zajednicu i da će i dalje biti na raspolaganju i za svaki vid saradnje u skladu sa njihovim mogućnostima i kapacitetima.

Hvala ovim momcima što su tu za građane i što su spremni da pomognu onima kojima je to u ovom trenutku itekako potrebno. Želimo im sretan put i dobro zdravlje”, napisao je Muzur.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79