Sarajka optužuje nadriliječnicu iz Srbije: Olgica mi je spalila obraze i nos

U Srbiji je jučer uhapšena Olgica Markanović, osumnjičena za nadriljekarstvo, za što je prijavilo mnoštvo žena tvrdeći da su unakažene u njenom salonu ljepote.

Olgicu je prijavilo i Udruženje interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije SESIAM

Objavila izjave

Markanović se sumnjiči da je neovlašteno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koje su se javile policiji.

Ona je uhapšena u pokušaju bijega u Hrvatsku, a afera se iz Srbije prenijela u BiH, jer je navodno poslovala i u Banjoj Luci te Sarajevu.

Jedna od njenih žrtava bila je i  Sarajka Naida Gadžo, poznata po učešću u srbijanskom rijalitiju „Parovi“. Gadžo je prije nekoliko mjeseci na svom Instagram profilu dijelila fotografije s izjavama žena koje su na licu imale opekotine i kraste.
U izjavi za “Avaz” Gadžo je kazala da je s ostalim ženama podnijela tužbu protiv Markanović.

Tužilaštvo u Beogradu tereti Markanović za krivična djela teško djelo protiv zdravlja ljudi, nadriljekarstvo i nadriapotekarstvo. Tereti se i za neovlašteno bavljenje određenom djelatnošću.

Čeka se šta će danas odlučiti beogradsko tužilaštvo piše Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79