Sarajku prevario Amar: Uplatila mu 120KM da joj uradi seminarski rad. On je blokirao

Neobična prevara desila se u Sarajevu, javlja nam studentica koja je htjela ostati anonimna. Naime, nakon što je, zajedno sa još nekoliko kolega, stupila u kontakt sa izvjesnim Amarom, na facebooku poznatijem kao “Seminarski radovi”, te dogovorila i uplatila izradu seminarskog rada po cijeni od 120 KM, Amar je blokirao i više se nije javio.

Nažalost, isti scenarij ponovio je i ostatku studenata koji su nasjeli na obećanje o brzom i kvalitetnom seminarskom radu. Naša čitateljka, dodaje, se obratila portalu Crna-Hronika samo kako bi upozorila druge studente da ne nasjednu na lažna obećanja ovog prevaranta, jer osim izgubljenog novca, izgubljeno je i dragocjeno vrijeme za izradu novog rada, a evidentno je da upravo zbog kratkih rokova i suviše obaveza, studenti, nažalost, često pribjegavaju nepouzdanim naručivanjima radova.

“Želim samo da skrenem pažnju svima koji nemaju drugi izbor. Koji su puni obaveza i ne mogu od posla da sami urade seminarske radove pa su prinuđeni da kontaktiraju ovakve stranice sličnog sadržaja. Osjećam se prevareno i loše jer je jako ružno u današnje vrijeme da se ovako radi. Razmišljamo sve da prijavimo nadležnim organima” – izjavila je ogorčena Sarajka (identit poznat redakciji portala)

Pogledajte dio razgovora sa izvjesnim Amarom koji za izradu seminarskih radova uzima 120KM.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79