Šarović kategoričan: Nema kompromisa sa Dodikom!

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je da gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić ima punu podršku stranke za kandidata SDS-a za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima.

On je rekao i da nema kompromisa sa Miloradom Dodikom. Šarović je to izjavio u Bijeljini, gdje je risutvovao sjednici Aktiva žena SDS-a, reagujući na nedavni susret potpredsjednika SDS-a gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

On je rekao da niko, pa ni Mićić nema odriješene ruke da pravi koalicije sa drugim stranka, te da će o koalicijama pred predstojeće lokalne izbore odlučivati vrh stranke.

– Ovo je stvar o kojoj treba da se razgovara u okviru institucija stranke – izjavio je Šarović.

– Nismo ovdje da bismo vodili neku istragu o eventualno nekom detalju. Te stvari koje su se desile prije desetak dana nisu možda urađene na način kako je trebalo, a trebalo je drugačije – rekao je Šarović, aludirajući na održani sastanak Mićića i Dodika.

Naglasio je da niko iz SDS-a, pa ni Mićić, ne može da samostalno razgovara sa Dodikom.Demantovao je da je Mićiću “dao odvezane ruke” da radi šta hoće, jer u tom slučaju, kako je rekao, predsjednik stranke i njegova funkcija ne bi ni bili potrebni.

– Osuđejem svakog, pa i Mićića, ako je mimo znanja vrha stranke razgovarao sa Dodikom – kazao je Šarović za RTV BN.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79