Šarović ocijenio da se Dodik potvrdio kao lažni patriota: Vodi Srpsku u NATO

Dodikova odluka da potpiše Deklaraciju za NATO i EU integracije je direktno suprotna stavovima Narodne Skupštine Republike Srpske, na kojima je upravo on, ne tako davno, samo pravio predstavu za glasače.

Tvrdi ovo predsjednik SDS, Mirko Šarović, dodajući da su znali to i tada, kao što je znala i cijela javnost, a “sada je ulogu lošeg glumca i lažnog patriote samo potvrdio”.

– Potpisivanjem opredijeljenosti za NATO Dodik je još jednom pokazao da pod njegovim vođstvom Republika Srpska i BiH čvrsto gaze putem članstva u NATO. Od osobe koja je navodno izričito bila protiv NATO integracija, a na čemu je godinama kupio političke poene, sada imamo glavnog aktera i promotera NATO puta. Zahvaljujući njemu, mi smo trenutno u završnoj fazi ulaska u NATO savez, što je Brisel nedavno i zvanično potvrdio – poručio je Šarović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79