Šarović posjetio Mostar: Zajedništvo Srba za pobjedu na izborima u Mostaru i izbor autentičnih predstavnika

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović danas se u Mostaru sastao sa predstavnicima koalicije “Ostajte ovdje”, koju čine kadrovi SNSD-a i SDS-a, a koja će u decembru uzeti učešće na lokalnim izborima u Gradu Mostaru.

Domaćini su Šarovića upoznali s trenutnim stanjem u gradu na Neretvi, a kazano je kako je danas tu oko četiri hiljade Srba, kao i da ih je na biračkim spiskovima mnogo više.

Poručeno je i da unutar srpskog biračkog tijela vlada sloga, te da su uvjereni u dobar rezultat nalokalnim izborima za Mostar u decembru. Cilj je, poručeno je, da se osvoji određeni broj mandata u Gradskom vijeću.

– Danas sam vidio zajedništvo i na tome zahvaljujem svima. Veliki doprinos daje i Srpska pravoslavna crkva, koja kao i politički subjekti snažno podupire zajedničke interese i povratak Srba u ovaj grad. A, povratak je ustvari temelj da u budućnosti u gradskoj vlasti imamo autentične predstavnike Srba, koji bi radili na razvoju i kreiranju budućnosti Mostar – izjavio je Šarović nakon sastanka.

Konstatovao je i kako će srpsko jedinstvo u Mostaru trajati i nakon lokalnih izbora u decembru, te da će se u budućim godinama više Srba vratiti u centar Hercegovine.

– Naša obaveza je da učinimo sve kako bi se to i desilo. U Republici Srpskoj smo konkurenti sa SNSD-om, takmičimo se jer je to politika, ali smo ovdje zajedno s ciljem dobra našeg naroda i ovog grada. Današnji sastanak je pokazatelj da radimo u tom cilju, te da će Mostar i dalje biti naša česta adresa – dodao je Šarović.

Predstavnici koalicije “Ostajte ovdje” kazali su da čvrsto vjeruju da će se u decembru slaviti osvajanje mandata u Gradskom vijeću na istom mjestu na kojem su danas razgovarali sa Šarovićem.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79