Saša Trivić: “Ne znam zašto se digla takva priča. Bilo je poziva na bojkot i prije”

Vlasnik lanca pekara “Manja” Saša Trivić, izazvao je pažnju javnosti sinoćnjim komentarom na društvenoj mreži X.

On je u polemici s jednim korisnikom iz Srbije pomenute društvene mreže na poruku “Da li to hoćete i u Srbiji da napravite novu Srebrenicu, e pa neće moći”, odgovorio sa: “U Srebrenici smo trenirali za vas, spremite se”.

Polemika je nastala oko izbora u Srbiji, odnosno, kontoverzi oko dovođenja glasača iz RS-a.

Trivić se poslije izvinio za svoj komentar.

“Izvinjavam se svima na sa moje strane neprimjerenom komentaru na provokaciju na koju nisam bio dovoljno pametan da odgovarajuće odgovorim jer nisam razmišljao o nekom drugačijem tumačenju napisanoga. Jos jednom moje izvinjenje.”

Izvinjavam se svima na sa moje strane neprimjerenom komentaru na provokaciju na koju nisam bio dovoljno pametan da odgovarajuće ogovorim jer nisam razmišljao o nekom drugačijem tumačenju napisanoga. Jos jednom moje izvinjenje.

O spornom komentaru je kazao.

“Računam da ste kao novinar pismen pa da ste pročitali šta je sve tamo pisalo. Ja jesam neprimjereno odgovorio na provokaciju, ali ne znam zašto se zaista digla takva priča. Nemam šta toliko komentarisati. Napisao sam gluposti i izvinio sam se. Jedino da me okače na banderu negdje da visim. Mislim da nisam zaslužio da visim, ali neki smatraju da jesam i šta ću ja sada”, rekao je Trivić za Source portal.

Društvenim mrežama se širi i poziv na bojkot proizvoda iz njegove pekare. Pitali smo Trivića za komentar.

“Bilo je poziva na bojkot i prije. Ja ne mogu nikoga spriječiti da poziva na bojkot. To je njihovo pravo. Ne bih dalje ništa komentarisao zaista”, odgovorio je on.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79