Sastanak zakazan za sutra: Čović u Usori okuplja sve lokalne lidere HDZ-a

Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH sutra, 25.oktobra, u Usori će održati sastanak sa svim gradonačelnicima i načelnicima izabranim ispred HDZ-a BiH.

Kako je saopćeno iz HDZ-a BiH, sastanku koji će biti održan u hotelu „Split“ u 12 sati prisustvovat će i Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Podsjećamo, direktorica pri Evropskoj službi za spoljne poslove Angelina Eichhorst u telefonskim razgovorima s političkim liderima u Bosni i Hercegovini pozvala je na nastavak dijaloga, pronalaženje rješenja za trenutnu političku krizu i usmjeravanje pažnje na reforme, saopšteno je iz Delegacije EU u BiH.

Navedeno je da je ona razgovarala sa Miloradom Dodikom (SNSD), Bakirom Izetbegovićem (SDA) i Draganom Čovićem (HDZ BiH), kao i s ministaricom spoljnih poslova BiH Biserom Turković.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79