Savić: Šarović je čovjek koji zna i može sačuvati RS

Na funkciji člana Predsjedništa BiH potreban je iskusan, odmjeren i stabilan političar poput Mirka Šarovića, koji i u najtežim situacijama donosi razumne odluke, kazao je Rado Savić, zamjenik predsjednika SDS-a.

Savić navodi da, imajući u vidu ukupne političke okolnosti u RS i Bosni Hercegovini, upravo političar ovakvih osobina je potreban na mjestu člana Predsjedništva BiH.

Mirko Šarović kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH

– Mirko Šarović je čovjek koji zna i može sačuvati RS kao član Predsjedništva BiH uz poštovanje Dejtonskog sporazuma – navodi Savić.

On poručuje da su potrebni političari koji se bore za ekonomski razvoj, političku stabilnost RS i istakao da SDS izlazi na opće izbore 2022. sa pouzdanim i kvalitetnim ljudima kojima je RS na prvom mjestu.

Savić je ističući da je uvjeren u pobjedu na izborima uputio poziv svim onim koji su nezadovoljni sadašnjom vlašću na okupljanje u podršci kandidatima SDS-a i opozicije, koja je ujedinjena u jedan front.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79