Schmidta je Turković vodila na tekiju na Mejtašu pa je omađijan

 

Zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić reagirala je, ako se tako njene sramotne izjave mogu nazvati, na današnju odluku visokog predstavnika kojom se ukida Zakon o nepokretnoj imovini RS-a.

Ona je ponovila Dodikove otrcane fraze kojima negira postojanje visokog predstavnika i bonskih ovlasti, te navela kako “njegove odluke nemaju nikakvo pravno dejstvo”.

U nastavku je ova Dodikova parlamentarka, na sramotan način insinuirala još jednom da je Schmidt pod utjecajem određenih bh. političara.

“Po svemu sudeći, Christiana Schmidta je Bisera Turković vodila na Tekiju na Mejtašu, pa je omađijan kao i ona. Jedan turista da se tako ponaša u tuđoj zemlji baš je cirkuzantski”, rekla je Vulić.

Da je BiH ozbiljna zemlja, istakla je ona, Schmidt bi bio proglašen personom non grata.

“U Republici Srpskoj ste nepoželjni, kao i bilo koje drugo lice koje izaziva opšti nemir i nesigurnost”, poručila je Vulić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79