SDA KS: Nakon dilera u Brčkom i pijanke u Hadžićima, NiP nam ne može držati lekcije

Kantonalni odbor Stranke demokratske akcije (SDA) Sarajevo poziva stranku Narod i Pravda da se, prije nego što počne pričati protiv kandidata SDA, pogleda u ogledalo i fokusira na kandidate koje su sami ponudili, saopćeno je danas iz SDA.

– Proteklih dana javnost je mogla vidjeti kako su kandidati Naroda i pravde u Hadžićima, u jeku pandemije korone, organizirali okupljanje uz ogromne količine alkohola, što je po svim parametrima izuzetno rizično ponašanje. Istovremeno, kandidat Naroda i pravde u Brčkom sam je priznao da je, prije političke karijere u NiP-u, bio uključen u nelegalne aktivnosti distribucije narkotika. Uzimajući sve navedeno u obzir, jasno je da stranka NiP, koja u svojim redovima ima kandidate koji su skloni brutalnom kršenju moralnih, zdravstvenih pa i zakonskih propisa, ne može nikome držati lekcije, a naročito ne Stranci demokratske akcije. Umjesto što pokušava po svaku cijenu baciti ljagu na sve druge, pozivamo NiP da se pogleda u ogledalo i da se suoči sa istinom o narko dilerima i drugim neadekvatnim kandidatima u svojim redovima, jer ako to ne učine, sve što budu govorili nema ni zrnce kredibiliteta – navode iz SDA.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79