SDA: Stranka za BiH je podržala našeg Tigra za gradonačelnika Bihaća

SDA: Stranka za BiH je podržala našeg Tigra za gradonačelnika Bihaća


Stranka demokratske akcije Bihać upravo je na svom Facebook profilu obavijestila javnost kako je njihovog kandidata Hamdiju Abdića Tigra u utrci za gradonačelnika Bihaća podržala i Stranka za BiH.

“Gradska organizacija Stranke za BiH Bihać na upravo održanoj konferenciji za medije objavila je da će podržati našeg kandidata Hamdiju Abdića za gradonačelnika Bihaća na prijevremenim izborima koji će se održati 5. februara”.

Gradska organizacija Stranke za BiH Bihać je kao ozbiljna politička stranka koja djeluje u Gradskom vijeću Bihać razmatrala programe svih ponuđenih kandidata i odlučila da podrži Hamdiju Abdića sa kojim će potpisati sporazum o razumijevanju koji se tiče saradnje sa budućim gradonačelnikom na osnovnim principima i prema programskoj orijentaciji Stranke za BiH.

Gradska organizacija Stranke za BiH Bihać poziva svoje članove i simpatizere da 5. februara daju svoj glas Hamdiji Abdiću i čvrstog su ubijeđenja da će zajedno sa njim kao budućim gradonačelnikom doprinositi razvoju Grada Bihaća”, piše u obavijesti SDA Bihać.

Pored SDA-ovog Hamdije Abdića Tigra, u utrci su i Adnan Habibija (SDP), Elvedin Sedić (PoMAK) i dva nezavisna kandidata Damir Đug i Amarildo Mulić.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija