Sebija Izetbegović čestitala Bidenu: Sretna sam što sam navijala za prave

Nakon što je proglašen novim predsjednikom Amerike, Joeu Bidenu su mnogi čestitali pobjedu iz raznih sfera društva. Čestitku nije izostavila na Sebija Izetbegović (SDA) direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Naime, Sebija Izetbegović je svoje oduševljenje zbog pobjede Joea Bidena i Kamale Harris na izborima u SAD-u podijelila na Facebooku.

Objavila je fotografiju novog predsjednika i potpredsjednice Amerike uz prigodan opis.

“Čestitke predsjedniku Joeu Bidenu i Kamali Harris, prvoj ženi potpredsjednici SAD-a. Sretna sam što sam navijala za prave”, napisala je Izetbegović.

Osim Sebije Izetbegović, čestitke Bidenu su iz naše zemlje uputili brojni političari poput Šefika Džaferovića, Bakira Izetbegovića, Željka Komšića, Fahrudina Radončića i Dragana Čovića.

Joe Biden je postao 46. predsjednik SAD-a, a njegova pobjeda će biti uvrštena u historiju jer je kao demokrata uspio preokrenuti savladati moć republikanaca i uz to nominovati Afroamerikanku i ženu Kamalu Harris za potpredsjednicu Amerike.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79