Sedmero otrovanih radnika iz BiH, jedan preminuo: ‘Bojler je servisirao moj prijatelj pa nemam račun’

Jučer su stigli, a danas su u bolnici. Strašno, rekao nam je vlasnik kuće u Resniku gdje se nešto prije ponoći u subotu otrovalo sedam radnika iz Bosne i Hercegovine. Jedan je, nažalost, preminuo

Zagrebačka policija objavila je detalje trovanja monoksidom sedmero radnika iz Bosne i Hercegovine. Otrovali su se u zagrebačkom Resniku. Preminuo je radnik (57), ostala šestorica su u bolnici. Najstariji ima 42 godine, najmlađi 21.

– Došli su pod rotirkama. Ljudi su bili omamljeni, bilo je u pola noći. Nismo uspjeli vidjeti sve. Tu su živjeli neki radnici, ali koji točno i za koga ne znamo. Bilo je jako puno policije – rekli su nam jutros susjedi u Resniku o masovnom trovanju radnika.

Šestorica u bolnici

JVP Grada Zagreba je oko 23,45 sati zaprimila poziv PU zagrebačke za pomoć oko otvaranja stana na lokaciji Resnik u Zagrebu.


Foto: Emirat Asipi/24sata

Nakon što su izašli na teren potvrdilo se da se radi o curenju ugljičnog monoksida iz bojlera prenosi 24Sata.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79