Sejo Brajlović: Na računu je 100.000 KM za vakcine, ali niko ih ne smije preuzeti

Novac sam htio prebaciti Općini Ilidža, ali su mi rekli da ne smiju da ga prihvate. Pokušao sam i preko većih nivoa vlasti, ali sam dobio negativan odgovor

Sejo Brajlović donira 100.000 KM za vakcine za stanovnike Ilidže?

Ugostitelj Sejo Brajlović početkom marta odlučio je donirati 100.000 KM za kupovinu vakcina za stanovnike Općine Ilidža, ali i pored dobre volje uspješnog ugostitelja, još se ništa nije pomjerilo kada je nabavka vakcina u pitanju.

– Imam puno prijatelja širom regiona, okrenuo sam stotine brojeva, ali niko nije smio da mi obeća da može nabaviti vakcine. Mnogi od njih su jako utjecajni ljudi, ali niko ne smije da preuzme odgovornost. Na mom računu stoji 100.000 KM i niko ne bi bio sretniji od mene da ih iskoristim za nabavku vakcina i na taj način pomognem svojim Ilidžancima.

Novac sam htio prebaciti Općini Ilidža, ali su mi rekli da ne smiju da ga prihvate. Pokušao sam i preko većih nivoa vlasti, ali sam dobio negativan odgovor. Moja je riječ svetinja i što obećam to uvijek uradim – kaže za Faktor Sejo Brajlović.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79