Sejo Brajlović svakog radnika nagradio sa po 500KM

Još jednom, veliko srce i odličan biznis potez napravio je, najpoznatiji ugostitelj u Bosni i Hercegovini.

Poznat po svojim humanitarnim akcijama, pomoći drugima, ovaj put Sejo Brajlović odlučio je nagraditi svakog radnika koji je zaposlen u njegovoj kompaniji sa po 500KM

ŠIRIMO POZITIVNE VIBRACIJE‼️

Zbog izvanrednog učinka u poslovanju našeg restorana i profesionalnosti našeg osoblja u svim segmentima, odlukom našeg vlasnika Seje Brajlovića, svaki radnik je dobio nagradu od 500,00 KM. Iako pogođeni pandemijom kao i svaki drugi, nastojimo motivisati našu zajednicu da se radnik mora cijeniti i poštovati, jer oni su zaslužni za naš uspjeh i kvalitetu po kojoj smo poznati u cijelom regionu.

Svakako, ovom prilikom želimo da čestitamo našim uposlenicima katolički Božić, kao i nastupajući pravoslavni Božić koji nam dolazi uskoro, kao i svim građanima naše male planete.

Uostalom, sloga i međusobno poštovanje svakog od nas je cijena da se može uspjeti, a voljeli bi da je tako na našem cijelom Balkanu.

Malo ćemo poraniti sa čestitkom, ali sretna Vam Nova godina, živi i zdravi da nam budete‼️🤗

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79