Sekretar Crvenog križa Tuzla šalje pisma korisnicima da glasaju za njega! (FOTO)

U sastav Predsjedništva u mandatu 2017.- 2021. godine na poziciji sekretara Crvenog križa Tuzla imenovan je Sead Hasić, diplomirani socijalni radnik.

Hasić je od 2017. u Gradskom savjetu Stranke za Bosnu i Hercegovinu izabran za predsjednika, a ove godine na Lokalne izbore u Bosni i Hercegovini izlazi kao nosioc liste navedene stranke za Gradsko vijeće u Tuzli.

Hasić je dugo vremena u politici. Kao član SDP BiH bio je poslanik u Skupštini Tuzlanskog kantona u mandatu 2006. – 2010. godine, a bio je član predsjedništva Kantonalnog odbora SDP Tuzla, piše Crna Hronika.

Sead Hasić bio je i ministar rada, socijalne politike i povratka TK. Hasić je još tada bio poznat u bh. javnosti kao ministar koji je bio na dvije ministarske funkcije u isto vrijeme.

Obratio se bivši ministar Hasić korisnicima njege i pomoći u kući pismom u kojem navodi kakve je uspjehe doživjela ova služba pod njegovim vodstvom.

Da li je Hasić zloupotrijebio položaj, procijenite sami!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79