Seksualno zlostavljao unuku: Djed pedofil pobjegao u Hrvatsku

Kako saznajemo istražioci su došli do dokaza da je I. M., nakon prijave zločina, napustio granice BiH i pobjegao u Hrvatsku. Očekuje se da će Tužilaštvo u narednom periodu zaražiti da se za I. M. raspiše međunarodna potjernica. Inače I. M. je očuh od žrtvinog oca.

Ogorčena majka: Već 5-ti dan tražimo monstruma!

– PU Banja Luka 23. februara Tužilaštvu je dostavila izvještaj protiv I. M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljuba nad djetetom mlađim od 15 godina. Predmet je prosleđen u rad nadležnom tužiocu – rekla je sekretar Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci Mira Miletić.

Cijeli slučaj policiji je prijavljen 12. februara nakon što je majka djevojčice osumnjičenog uhvatila na djelu. Policija je sutradan pokušala da ga uhapsi, ali nije zatečen na adresi na kojoj se do tada nalazio. U međuvremenu su došli do saznanja da je umakao u Hrvatsku.

– Prvi rezultati istrage ukazuju da tu nije bilo klasičnog odnosa, već da je osumnjičeni žrtvu dodirivao po intimnim djelovima tijela. Sumnja se da to nije bio prvi put – kaže izvor blizak istrazi.

Majka A.A. za portal Crna-Hronika kratko je izjavila: “Molim vas da objavite njegovu sliku, Da ga se što prije pronađe. Neko će ga sigurno prepoznati. Njega i njegovo auto. Nažalost silovao je i dječaka do 13. godina u Kaknju. Prijavljen je od ljudi, te mu je oduzet telefon. Ne znam zašto su ga pustili. Došao u Banjaluku i napravio mom djetetu što jeste. Trenutno nisam u stanju ništa. Ja 5. dan ne jedem. 5. dan ga tražimo. Jedino što mogu da vam kažem jeste, da ne želim nikome da ovo u životu dočeka. Ja sam sama sa svoje dvoje djece” – izjavila je majka Alisa za portal Crna-Hronika.

“Automobil marke Mercedes, zadnji put je viđen u ulici Majevička 12.2.2021. u 15:03 u Banjojluci. Snimila ga ova kamera.” – tvrdi majka

A.A. pokrenula je na Facebook profilu, apel za pomoć kako bi se pronašao Ivica Mišković iz Kaknja, nastanjen u Banjaluci od 2013-te godine. Posjeduje Mercedes E klase karavan, taksi žute boje. Hrvatske tablice.

Policija u Banjaluci i dalje traga za djedom koji je seksualno zlostavljao unuku

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79