Šemsudin Mehmedović: Nije im Mostar više stolni grad, sad stoluju u Sarajevu

Kao sateliti su bili produžena ruka Zagreba, a danas su konačno potvrdili da je HDZ BiH zvanični Zagreb. Vrijeđajući inteligenciju predstavnika najvećih institucija Evropske unije i predstavnika međunarodne zajednice danas su svima priprijetili.

Zastupnik SDA u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Šemsudin mehmedović na društvenim mrežama komentirao je sjednicu Predsjedništva HDZ-a danas u Sarajevu. Mehmedović kaže kako sa “sada u Hrvata u BiH nije stoni grad Mostar danas stoluju u Sarajevu!”

“Sjednica bosanskohercegovačke vrhuške HDZ-a koja je održana u Sarajevu pokazala je da ova najveća stranka bosanskih Hrvata gubi kompas. Poistovjećuju ću se sa HNS-om koji će ako zatreba biti u stalnom vanrednom zasijedanju očigledno je da su otvoreno donijeli svoje mišljenje u Sarajevo.Kao sateliti su bili produžena ruka Zagreba, a danas su konačno potvrdili da je HDZ BiH zvanični Zagreb. Vrijeđajući inteligenciju predstavnika najvećih institucija Evropske unije i predstavnika međunarodne zajednice danas su svima priprijetili.

U strahu su velike oči, pa iz toga razloga i ovolika panika. Hrvati Bosne i Hercegovine moraju znati da su Bosanci i Hercegovci, politike su prolazne kao i ova HDZ-ova. Njihova domovina je naša zajednička država i niko im je neće oduzeti”, poručio je Mehmedović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79