Senad Hadžifejzović: “Nije narod Bakira karao što je izdao, već što se vadio”

Senad Hadžifejzović u emisiji Centralni dnevnik na Face televiziji komentarisao je politička odustajanja predsjednika SDA Bakira Izetbegovića.

Javnost je definitivno šokirana koliko je verzija odustajanja je do sada smislio i javno izrekao Izetbegović. Hadžifejzović mu jasno poručio: Bakire skoncentriše se.

– Pitat ćemo, raspitat ćemo se da li je Konaković u Beogradu pitao Vučića šta je bilo s revizijom tužbe BiH protiv Srbije, kako se desilo da Izetbegović odustane od tužbe, odigra i još počasno o tome izvijesti predsjednika Srbije preko dvojice emisara?

O toj tužbi Izetbegović je preksinoć govorio na N1 u emisiji Pressing. To jest, morao odgovoriti.

Nemoguće je koliko verzija odustajanja je do sada smislio i javno izrekao Izetbegović. Javno najavio tužbu, tajno je odjavio, javno priznao.

Potom, javno porekao, pa rekao nije on nego savjetnici, sada je on, a nisu savjetnici, pa nije znao, pa sada zna. Skoncentriši se, baba, skoncentriši. Taj film Bakir mora da pogleda. Nije narod Bakira karao što je izdao, već što se vadio – rekao Senad Hadžifejzović.

U prilogu se može vidjeti izjava Bakira Izetbegovića iz 2017. godine kada je kazao da će biti predata tužba. Potom, je tu i njegova medijska izjava iz 2019. godine gdje također govori o istom slučaju, ali ovog puta sasvim drugačije, prenosi Face.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79