Sendvičara krenula na Vučićev miting, pa sa mobitela čitala šta treba reći

Danas će se održati masovni skup Vučićevih pristaša, takozvanih sendvičara, “najveći u povijesti na području Srbije” “Srbija nade”.

Na društvenim mrežama veliku pažnju je privukla izjava žene koja je krenula na miting u Beogradu, pa je prilikom davanje izjave morala da se podsjeća sa mobitela.

Gospođa koja se predstavila kao Jelena Đokić je prilikom davanja izjave u vozu koji je prevozio učesnike nekoliko puta pogledala u mobitel.

“Atmosfera u vozu je fenomenalna. Očekujemo da ovaj, skup nade, da podržimo predsjednika Aleksandra Vučića i ovaj da ujedno…”, nakon toga je voditelj pomogao i dodao “da podršku našoj zemlji”.

Aleksandar Vučić organizuje u Beogradu skup “Srbija nade”, na kojem se očekuje veliki broj ljudi. Opozicioni političari i građanski aktivisti su upozoravali da su mnogi građani prisiljeni da dođu na protest zbog straha za vlastite poslove.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79