Šešelj podivljao: Ratni zločinac zaprijetio hrvatskim vojnicima na Kosovu

Ratni zločinac i lider radikala Vojislav Šešelj nastavio je svoju nervozu ispoljavati prema drugim državama, osim Srbije.

Kako prenose srbijanski mediji nastavlja s prijetnjama, ovoga puta prema hrvatskim vojnicima.

Nakon što su srbijanski mediji najavili kako će na Kosovu Hrvatska vojska izgraditi vlastitu vojnu bazu, što nije službeno potvrđeno, ratni zločinac Šešelj sasuo je salvu uvreda na račun Hrvata i Albanaca.

Vučić: ‘Hrvati i Albanci misle da su jaki, ali ja im poručujem…’

“Hrvati hoće napraviti vojnu bazu tzv. vojske lažne države Kosovo i da ih upućuju što napraviti Srbima na Kosovu…”, kazao je ratni zločinac, prenose srbijanski mediji.

“Treba upozoriti Hrvate da to što rade nije legalno. Legalni vojnici na Kosovu, kad su stranci, su samo oni koji se šalju u okviru KFOR-a, a oni koji idu mimo KFOR-a i koji rade posebnu hrvatsku bazu, za nas imaju status razbojničke bande. Neka se ne iznenade ako ih jednog dana zatrpamo raketama i sve uništimo tamo, a one koje eventualno zarobimo da osudimo kao razbojnike na dugogodišnje kazne zatvora. Njih međunarodno pravo ne štiti”, zaprijetio je Šešelj.

Bunovna izjava ratnog zločinca uslijedila je nakon što je neslužbeno najavljeno kako bi Hrvatska mogla značajno povećati svoj kontingent vojnika u sastavu KFOR-a na Kosovu, ali i nakon što je srpska obavještajna u medijima nedavno plasirala lažnu priču o navodnom pokušaju hrvatskog predsjednika da u Haagu garantira za albanske političare, koja je potom demantirana.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79