Sestra mladića stradalog u nesreći objavila potresnu fotografiju

Na dvije fotografije spojene u jednu vidi se da su se Miodrag, Sara Lolić, Ivana Bogunović i Tanja Lacković družili odmalena i da su ostali nerazdvojni sve do posljednjeg trena.

Marija Jovičić, sestra Miodraga Jovičića, koji je sa još tri drugarice nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u subotu ujutru kod Šabca kada su se vraćali iz provoda, na svom Instagram profilu podijelila je potresnu fotografiju.

Na fotografiji koju je objavila nalazi se njen brat sa tri poginule drugarice. Na dvije fotografije spojene u jednu vidi se da su se Miodrag, Sara Lolić, Ivana Bogunović i Tanja Lacković družili odmalena i da su ostali nerazdvojni sve do posljednjeg trena.

– Anđeli moji, volim vas najviše i zauvijek – napisala je Marija.

Miodrag, Sara, Ivana i Tanja nastradali su nakon zajedničkog izlaska i provoda iz kog su cijele noći objavljivali snimke i fotografije. Oko 5 sati ujutro krenuli su sa dva automobila kući kako bi nastavili druženje igrajući monopol.

jednom automobilu bila je Miodragova sestra Marija koja je bila zabrinuta što joj brata i drugarica nema, a krenuli su odmah za njima, međutim, kako je ispričala, mislila je da su svratili na pumpu da sipaju gotivo.
Nekoliko minuta kasnije dobili su stravičan poziv.

Automobil u kom su se nalazilo petoro mladih i kojim je upravljala Sarina sestra Maja Lolić (20) sletio je s puta, nekoliko puta se prevrnuo, a potom zakucao u betonsku banderu Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79