Severina Kojić večeras predala sina bivšem suprugu

Severina Kojić večeras je u pratnji supruga Igora dovezla sedmoipogodišnjeg sina i predala ga Milanu Popoviću, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom mjerom.

Terencem su ušli u dvorište kuće na Horvatovcu, koja je zagrebačka adresa Milana Popovića. Kako pišu hrvatski mediji, Popović je insistirao da mu se dijete preda u četvrtak navečer, kako je i određeno sudskom odlukom. Nije prihvatio prijedlog Severine da pričeka da se dijete, koje je teško primilo ovu sudsku odluku, pripremi i prilagodi novonastaloj situaciji pa je majka odlučila da poštedi dijete da privremenu mjeru provodi policija uz nadzor socijalnih službi.

Severina više neće živjeti sa sinom: Milan dobio skrbništvo

Informaciju da je ispoštivana sudska odluka potvrdila je za hrvatske medije i advokatica Jasminka BIloš, koja, uz branitelja Matu Matića, zastupa Severinu Kojić, koja je uložila i žalbu na odluku suda.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79