Severini opljačkan stan u Zagrebu: Spremačicu su vezali, pjevačica poručila da je najvažnije da su svi živi

U Severinin zagrebački stan u Zagrebu dogodila se provala. Kako saznaje Slobodna Dalmacija, nepoznati ljudi upali su u stan, vezali spremačicu te ubrzo pobjegli u nepoznatom pravcu.

Iako posljednjih dana Severina objavljuje fotografije s Maldiva, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, a u trenutku pljačke nije bila u stanu. Ispred zgrade ubrzo se našlo nekoliko policijskih automobila, a u stanu se odvija uviđaj kako bi se ustanovilo s kojom su namjerom lopovi uopće provalili te jesu li sa sobom odnijeli vrijedne stvari.

Policija potvrdila provalu

“Danas u prijepodnevnim satima u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno djelo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz uporabu tjelesne snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja”, rekli su u zagrebačkoj policiji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79