Sezona skijanja na Bjelašnici otvara se besplatnim noćnim skijanjem

Sezona skijanja na Bjelašnici otvara se besplatnim noćnim skijanjem


Subota, 8. decembar, označit će zvanično otvaranje skijaške sezone na planini Bjelašnica, a Olimpijski centar Bjelašnica i Igman pripremio je poseban doživljaj za sve ljubitelje zimskih sportova. Uz veliko oduševljenje skijaške zajednice, očekuje se besplatno noćno skijanje koje će biti održano od 18:30 sati, pružajući posjetiocima jedinstvenu priliku da uživaju u čarima noćnog skijanja na ovoj olimpijskoj planini, piše Crna hronika.

Očekuje se veliki odziv skijaša svih nivoa vještine, od početnika do iskusnih zaljubljenika u zimske sportove.

Osim besplatnog noćnog skijanja, Olimpijski centar Bjelašnica i Igman pripremio je dodatnu pogodnost za posjetioce. Već od nedelje, 9. decembra, očekuju se popusti na dnevne ski karte, čime se želi dodatno podržati prisutnost i entuzijazam ljubitelja skijanja. Popusti će doseći do 40 posto, čineći ove zimske radosti pristupačnijim svima.

Sezonska ski karta, koja uključuje pristup stazama na Bjelašnici i Igmanu, dostupna je po cijeni od 730 KM za radne dane, a 950 KM za sedmicu. Dnevne karte za odrasle iznose 47 KM, dok će se poludnevna karta od 11 sati prodavati po cijeni od 39 KM, a poludnevna karta od 13 sati po cijeni od 25 KM. Posebno iznenađenje je cijena od 30 KM za noćno skijanje, pružajući posjetiocima dodatnu priliku da uživaju u magiji noćnog skijanja na Bjelašnici.

Očekuje se da će besplatno noćno skijanje privući veliki broj skijaša i zaljubljenika u zimske sportove, postavljajući pozitivan ton za cijelu sezonu skijanja na ovom prelijepom olimpijskom biseru – planini Bjelašnica.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija