Siledžija iz Novog Sada koji je BRUTALNO PREBIO MLADIĆA diplomirani je pravnik, ima dvojno državljanstvo i bivši je REPREZENTATIVAC

Ivan Kontić (30), koji se sumnjiči za premlaćivanje mladića u kladionici, završio pravni fakultet i od januara radi kao pripravnik u advokatskoj kancelariji

Za I.K. (30), koji je, kako se sumnja, 24. avgusta u Novom Sadu zvjerski pretukao M. M. (28) i namjerno mu polomio ruke dok je bio u nesvjesti, juče je raspisana i međunarodna potjernica, pošto se sumnja da je pobjegao u Crnu Goru.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Novi snimak brutalnog premlaćivanja mladića: Udarci u glavu, lomljenje obje ruke

Kako su saopštili iz Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, pokrenuta je istraga protiv odbjeglog I.K. zbog sumnje da je brutalnim prebijanjem pokušao da ubije mladića u Jevrejskoj ulici, a u nedjelju su uhapšena dvojica pomagača.

“O. L. i L. V. biće privedeni na saslušanje kod tužioca. Jednom se na teret stavlja učestvovanje u tuči, a drugom pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela”, preciziraju u tužilaštvu.

Podsjetimo, javnost se uznemirila nakon što je osvanuo snimak na kom jedan mladić besomučno tuče drugog, i to naočigled nekoliko osoba. Napadnuti je u jednom trenutku pao, a napadač mu je sjeo na stomak i pesnicama ga krvnički udarao u glavu dok ga nije onesvijestio. Onesviješćenog momka okrenuo je potom na stomak i namjerno mu polomio ruke. Nakon objavljivanja uznemirujućeg snimka, oglasili su se MUP i tužilaštvo i saopštili da od prvog dana intenzivno rade na slučaju i pronalaženju osumnjičenog.

“Iživljavanje nad mladićem navodno se desilo u jednoj kladionici u Novom Sadu, a osumnjičeni Kontić je direktor firme koja je osnovala lanac kladionica. Takođe, on je svojevremeno bio i reprezentativac Crne Gore u džudou”, kaže izvor “Kurira”.

Ovo je nasilnik koji je lomio ruke mladiću kojeg je onesvijestio batinama

Šta je bio povod za brutalno premlaćivanje, još nije poznato.

“Prema nezvaničnim informacijama, M. M. i I.K. poznaju se i ranije su se družili. I jedan i drugi su obavljali poslove obezbjeđenja u kladionici, s tim što je I.K. i direktor firme koja je osnovala kladionice”, kaže izvor i dodaje da je odbjegli muškarac fakultetski obrazovan.
AKV potvrđuje

“Završio je privatni pravni fakultet. Radi kao pripravnik u jednoj advokatskoj kancelariji, a čak je i član Advokatske komore Vojvodine”, kaže izvor.

Iz Advokatske komore Vojvodine potvrdili su da je I.K. bio upisan u njihov imenik, ali da je u toku postupak brisanja.

“Upisan je u Imenik advokatskih pripravnika od 9. januara 2020. na advokatsko-pripravničku vežbu kod advokata u Novom Sadu u trajanju od dve godine. U toku je postupak radi brisanja imenovanog iz Imenika”, saopštili su iz stručne službe AKV.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79