Silovatelju iz Bihaća koji je Audijem ponudio prijevoz 57-godišnjakinji određen pritvor

Općinski sud u Bihaću uvažio je prijedlog Tužilaštva Unsko-sanskog kantona i 32-godišnjaku osumnjičenom za silovanje 57-godišnje žene, odredio jednomjesečni pritvor, potvrđeno nam je iz Tužilaštva.

Pritvor je zatražen zbog postojanja opasnosti da će osumnjičeni, boraveći na slobodi, utjecati na svjedoke i ponoviti krivično djelo.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova USK uhapsili su u utorak 32-godišnjeg vozača Audija nakon što je 57-godišnjakinja iz Bihaća prijavila da ju je u ponedjeljak silovao.

Prema njenoj prijavi, dok je čekala autobus u bihaćkom naselju Kamenica zaustavio se Audi bh. oznaka, u kojem je bio 32-godišnji muškarac i ponudio joj da je poveze.

Oštećenu je 32-godišnjak povezao s autobuskog stajališta do naselja Dubrava kod Brekavica, gdje ju je, uz prijetnju nožem, silovao u svom Audiju prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79