‘Sin mi je umro nakon operacije krajnika, sad kažu da je srce?!’

Nakon operacije medicinske sestre uopšte ga nisu obilazile, i o tome bruji cijela šibenska bolnica, kao i tome da su doktori urlali na njih zašto mu nisu mjerili životne funkcije nakon operacije, tvrdi otac.

Renato Miškov, otac preminulog Loressantea koji je 5. septembra umro u šibenskoj bolnici nakon operacije krajnika, uputio je Ministarstvu zdravstva i ministru Kujundžiću prigovor i zatražio odgovore na 27 pitanja vezanih za smrt svoga sina. Naime, nakon smrti njegovog sina, unutrašnja komisija šibenske bolnice donijelo je mišljenje kako je mladić preminuo zbog embolije pluća. Međutim, inspekcijski nadzor napravilo je i Komisija Ministarstva zdravstva i oni su nakon punih 50 dana zaključili kako je mladić preminuo zbog iznenadne srčane smrti, uslijed nastanka maligne srčane aritmije.

– Nakon punih 50 dana dobio sam mišljenje Komisije ministarstva zdravstva koje se potpuno razlikuje od mišljenja Komisije šibenske bolnice?! Uz to, nama je patologinja šibenske bolnice rekla kako Loressante nije umro od srca, a Komisija sada tvrdi da jest. Osim toga, u dokumentu Ministarstva nalazi se nekoliko potpuno netačnih informacija, od one kada je moj sin popio predmedikaciju do vremena kada je operacija počela i završila. Cijeli taj dokument najobičnija je prepiska nalaza šibenske bolnice, i uz to pun pogrešnih podataka, a za to im je trebalo 50 dana – kaže ogorčeni otac.

– Dao sam im rok od osam dana i želim odgovore na pitanja, a ako ih do tada ne dobijem, znam što mi je raditi. Nakon operacije medicinske sestre uopće ga nisu obilazile, i o tome bruji cijela šibenska bolnica, kao i tome da su doktori urlali na njih zašto mu nisu mjerili životne funkcije nakon operacije – dodao je otac preminulog mladića, piše 24sata.hr.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79