Sin tražio nestalu majku na Facebooku, ubica ostavio komentar

Policija je na jučerašnjoj konferenciji za medije objavila kako je došla do saznanja o ubici

Hrvatsku je šokirala nova brutalna likvidacija koje je otkriveno nakon što su istražitelji, provodeći istragu o nestanku 46-godišnje Anice Buile, njeno tijelo pronašli u septičkoj jami kraj porodične kuće u kojoj je živjela u selu Petrovci kraj Vukovara.

Za ubistvo je osumnjičen Aničin 50-godišnji suprug Zoran Buila.

Policija je na jučerašnjoj konferenciji za medije objavila kako je došla do saznanja o ubici. Ali, za to im je trebalo nekoliko mjeseci, a u međuvremenu se Anica Buila vodila kao nestala, piše Index.

Tako je, osim one policijske, trajala i ona obiteljska potraga za nestalom ženom. U jednoj Facebook grupi objavljena je krajem oktobra njena fotografija.

“Pozdrav, možeš li ovo objaviti, svaka informacija mi je bitna, majka mi je nestala”, stajalo je u opisu fotografije objavljene u jednoj grupi koja se bavi događanjima u Osijeku.

U komentarima se javio Zoran Buila.

“Ako je vidio tko moju suprugu neka odmah javi molim vas?”, napisao je.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79