Sindikat policije MUP-a KS: Građani imaju razloga vjerovati u našu policiju

Pored svih problema sa kojim se policija susreće izvršili su još jedna zadatak koji građanima daje pravo da im se vjeruje, saopštio je Sindikat policije Kantona Sarajevo.

“Čestitamo policiji Kantona Sarajevo i kolegama iz svih policijskih agencija koji su uzeli učešća u ovoj vrlo složenoj operativnoj akciji. Ovo je dokaz da su sposobni odgovoriti najsloženijim sigurnosnim izazovima”, saopćeno je iz Sindikata policije KS.

U saopćenju navode da saradnja građana i policije nema alternativu.

“Iskrene čestitke i zahvalnost svima koji su uzeli učešća i doprinijeli uspješnoj realizaciji ovog službenog zadatka, uz želju za brz oporavak povrijeđenog kolege”, saopćio je predsjednik Upravnog odbora Sindikata policije KS Mirza Hadžiabdić.

Podsjećamo, Edina Gačića (43) ubili su pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo nakon višednevne potjere zbog ubistva Sauda Sultanića u Podorašcu kraj Konjica i službenika FUP-a Mahira Begića u Suhodolu kod Tarčina.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79