Sinoć pušten na slobodu: Protiv Ahmeta Hurića taksiste iz Živinica podnesen izvještaj Kantonalnom tužilaštvu TK

U MUP-u TK potvrdili su da je nelegalni taksista iz Živinica jučer lišen slobode i da će protiv njega biti podnesen izvještaj Kantonalnom tužilaštvu TK.

Nelegalni taksista koji je jučer lišen slobode u centru Živinica je Ahmet Hurić zvani Betko, saznaje Faktor.

Njegovo lišenje slobode snimljeno je mobitelom i podijeljeno na društvenim mrežama, a izazvalo je brojne reakcije širom BiH.

Neki su tvrdili da je taksista Betko uhapšen zbog nelegalnog taksiranja i pri tome osuđivali postupak policije, dok su drugi tvrdili da je počinio nasilje u porodici.

U MUP-u TK su, navodeći inicijale osumnjičenog, potvrdili za Faktor da je taksista iz Živinica jučer lišen slobode i da će protiv njega biti podnesen izvještaj Kantonalnom tužilaštvu TK. Također nam je potvrđeno da se sumnjiči za krivična djela nanošenja teške tjelesne ozljede i nasilničko ponašanje, kao i za kršenje Zakona o oružju i municiji TK. Više detalja iz MUP-a nam nisu željeli otkrivati.

Kako saznajemo, nakon salušanja u Policijskoj stanici u Živinicama, Hurić je sinoć pušten na slobodu.

Hapšenje taksiste u centru Živinica

Hapšenje taksiste u centru Živinica

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Donnerstag, 14. März 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments