Sjećate li se dekorativnih čokoladica sa kojim je Prevljak počeo svoju kampanju? Platio ih vijećnik SDA Amel Pintol od novca isplaćenog iz općinskog budžeta

Shodno odluci općinskog vijeća i prošle kao i svake druge godine boračka udruženja sa područja općine Ilidža dobila su određena sredstva koja treba da pomognu njihov rad i njihove projekte.

Obaveza svih udruženja je da dobijena sredstva u narednoj godini opravda nadležnoj općinskoj službi.

Prilikom pravdanja sredstava 4. Viteške motorizovane brigade ove godine došlo je do interesantnog saznanja.

Naime dio sredstava je uplaćen na račun SDA vijećnika Amela Pintola, a kako bi mogao isplatiti podjelu hedija ispred džamija, čokoladica, vode i goriva za distribuciju. To je zapravo bio uvod u harakiri kampanju SDA Ilidža.

Čokoladice se dijele – izbora će biti!

Amel Pintol bio je vjerovatno “pogodno tlo” u tom trenutku da se preko njega realizuje ovaj plan, a kao “probrani” vjerovatno nije imao mogućnost ni da odbije. Pintol trenutno obnaša funkciju predsjednika kluba SDA, što je bila svojevrsna nagrada za stres kojem je bio izložen tada.

Pressmedia podsjeća da ova kampanja na Ilidži ambiciozno je otvorena podjelom mirisa za auto sa glavom Fikreta Prevljaka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79