Sjećate se ministra Arnel King shisha iz Zenice? Objasnio svoju želju za snimanjem klipova za YouTube kanalu! (VIDEO)

Gost talk showa sa Dejanom Rosuljaš bio je i ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacijae i zaštitu okoline Arnel Isak, te kandidat za gradonačelnika Zenice na prethodnim izborima.

Isak je na prethodnim izborima delegiran ispred A-SDA, koju u Zeničko-dobojskom kantonu vodi njegov otac Ramo Isak. Arnel je prije ministarstva vodio YouTube kanal Arnel KingShisha na kojem je snimao pripremanje nargile u zanimljivim posudama i na zanimljivim mjestima.

Isak je u međuvremenu postao i otac, a kod Dejane je ispričao o svojoj ljubavi prema tehnologiji, YouTube kanalu, ali i njegovoj porodici i slobodnom vremenu.

U nastavku pogledajte video:

Isak je sa svoje 23 godine dokazao da je komunikativan na svom YouTube kanalu na kojem prvenstveno predstavlja ručno izrađene nargile, te se predstavlja kao inovator u ovoj oblasti. Tako je mlađahni Isak izmislio nargilu s okusom nutele, kupusa, a napravio je nargilu i u jupol kanti.

Isak je ekspresno nakon imenovanja pobrisao video materijal sa svog kanala.

Još je štošta Isak uspio sa 23 godine. Završio je Tursko-bosansko koledž u Sarajevu, a nakon toga i Ekonomski fakultet u Zenici gdje je stekao zvanje diplomiranog ekonomiste. Trenutno je polaznik postdiplomskog master studija ekonomskih nauka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79