Sjednica Predstavničkog doma dogovorena za 28. decembar

Kolegijum Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH dogovorio je da 28. decembra bude održana prva redovna sjednica ovog doma u novom sazivu, izjavio je za Srnu zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Nebojša Radmanović.

“Na toj sjednici planiramo završiti konstituiranje Predstavničkog doma imenovanjem komisija, odnosno radnih tijela Predstavničkog doma”, precizirao je Radmanović.

Radmanović je istakao da je do te sjednice od klubova poslanika zatraženo da svoje predstavnike delegiraju za pojedina radna tijela o čemu će odlučivati Kolegijum, a potom i parlament.

“Prije toga Kolegijum očekuje da dobije mišljenje Predsjedništva BiH o imenovanju predsjedavajućeg Savjeta ministara /Borjana Krišto/ i očekujemo da bi to moglo biti oko 20. ovog mjeseca. Potpuno smo spremni da u skladu sa ranijim opredjeljenjima i Poslovniku u roku od tri dana održimo sjednicu kako bismo odlučivali o predsjedavajućem Savjeta ministara”, istakao je Radmanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79