Sjekirom oštetio vozilo pa prijetio pištoljem?

Iz Operativnog centra sarajevske policije potvrdili su za „Avaz“ da im je prijavljen inciident i da je na teren upućena policija.

U naselju Boljakov Potok u Sarajevu večeras se odigrala prava drama nakon što je muškarac sjekirom oštetio automobil i napao ženu.

Nasilnik se nije na tome zaustavio te je komšiji prijetio pištoljem. Alarmirana je policija koja je izašla na mjesto incidenta i uhapsila osumnjičenog.

Prema nepotvrđenim informacijama, muškarac je razbio staklo na vozilu, a potom fizički napao sestru supruge vlasnika auta. Prije dolaska policije uspio je i drugom komšiji provaliti vrata kuće. Ušao je u unutrašnjost te je prijetio pištoljem.

Iz Operativnog centra sarajevske policije potvrdili su za „Avaz“ da im je prijavljen inciident i da je na teren upućena policija.

– Međutim, za sada nemamo informaciju da je oštećeno vozilo ili da je neko prijetio vatrenim oružjem – dodali su iz Operativnog centra sarajevske policije.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79